Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!

Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

UTA Arad Publicat de Tudor Moisa pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21539109/1/dinamo-bucuresti-uta-arad-superliga-superbet-08-03-2024.jpg

Clubul UTA Arad anunţă că a atacat prin recurs Hotărârea Comisiei de Disciplină de miercuri, în care UTA a fost penalizată cu o amendă de 100.000 de lei şi disputatea a patru meciuri de acasă fără spectatori.

"Condamnăm în totalitate actele de violenţă de pe stadioane, suntem pentru toleranţă zero, dintre toate consecinţele negative ale hotărârii, cel mai puternic ne afectează că sunt pedepsiţi 10.000 de oameni din cauza unui grup mic greu de încadrat la categoria de suporteri. Suporterii UTA ei se îmbracă în roşu şi alb, nu în negru. Clubul a făcut recurs în primul rând pentru masa mare de suporteri şi pentru echipă", a anunţat clubul arădean.

Echipele Dinamo şi UTA Arad vor juca patru meciuri fără spectatori ca urmare a incidentelor petrecute la meciul direct, disputat la 8 martie, în etapa a 30-a din Superligă, a decis, miercuri, Comisia de Disciplină a FRF.

De asemenea, ambele grupări au primit câte o penalitate sportivă de 100.000 de lei.

Înaintea meciului, mai multe brigăzi ale celor două formaţii s-au bătut pe străzile din jurul arenei, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene. Suporterii echipei UTA Arad au fost susţinuţi de suporteri ai celor de la CSA Steaua.

Joia trecută, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au anunţat că au început urmărirea penală faţă de şapte persoane care au participat la bătăi înainte de începerea partidei de fotbal dintre echipele Dinamo Bucureşti şi UTA Arad. Pentru patru dintre inculpaţi, anchetatorii au cerut emiterea de mandate de arestare preventivă, instanţa dispunând arest la domiciliu în cazul unuia şi control judiciar pentru alţi trei. Alte trei persoane sunt plasate sub control judiciar prin decizie a procurorilor.

Ancheta vizează comiterea infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive efectuate fără drept, fapte prevăzute Codul penal şi Legea nr. 126 din 1995.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 Bucureşti a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a patru inculpaţi. În acelaşi dosar, procurorii au dispus măsura controlului judiciar faţă de alţi trei inculpaţi.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele