Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Prima decizie luată după incidentele de la partida dintre Udinese şi Milan

Serie A Publicat de Tudor Moisa pe 23 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21469798/1/udinese.jpg

Un suporter care a proferat, sâmbătă seară, insulte rasiste la adresa portarului francez al echipei AC Milan, Mike Maignan, a fost identificat şi interzis pe viaţă pe stadionul din Udine, a anunţat clubul Udinese, citat de AFP.

"În colaborare cu poliţia şi cu ajutorul camerelor de supraveghere de la Bluenergy Stadium, Udinese a identificat primul spectator care s-a comportat într-un mod discriminatoriu faţă de Mike Maignan", a anunţat clubul din prima ligă italiană.

"Acestui individ i s-a interzis pe viaţă să asiste la orice meci al echipei Udinese, iar această sancţiune a intrat în vigoare imediat", continuă textul.

"Credem că sunt necesare măsuri puternice precum aceasta pentru a trimite un mesaj clar: rasismul nu îşi are locul în fotbal sau în societatea noastră", a insistat Udinese.

Portarul naţionalei Franţei şi al lui AC Milan a fost ţinta unor insulte rasiste, sâmbătă seara, la Udine, în timpul unui meci din etapa a 21-a a campionatului italian.

După ce a alertat iniţial arbitrul, el a părăsit terenul în minutul 34, urmat de coechipierii să. După câteva minute, meciul s-a reluat iar AC Milan a câştigat cu 3-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele