Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

Primă importantă pentru jucătorii CFR-ului în cazul calificării în play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 3 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20337356/1/cfr-antrenament.jpg

CFR Cluj înfruntă echipa elveţiană Young Boys Berna în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Manşa tur este programată astăzi, de la ora 21:00, pe Prima TV şi pe www.primaplay.ro. Jucătorii campioanei Ligii 1 au fost anunţaţi că vor avea o primă substanţială dacă reuşesc să îi elimine pe elveţieni.

Potrivit ProSport, fiecare jucător de la CFR Cluj va încasa o primă de 20.000 de euro dacă echipa va ajunge în play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor.

CFR Cluj are asigurată calificarea în grupele UEFA Europa Conference League, dar are ambiţii mai mari.

Dacă trece de Young Boys Berna, CFR Cluj va evolua în play-off-ul Ligii Campionilor cu Ferencvaros sau Slavia Praga.

Dacă va fi eliminată de Young Boys Berna, CFR Cluj va juca în play-off-ul pentru grupele Europa League, unde va înfrunta învinsa din dubla manşă Steaua Roşie Belgrad – Sheriff Tiraspol.

CFR Cluj va încasa aproximativ 3 milioane de euro doar pentru participarea în grupele UEFA Europa Conference League. O calificare în grupele Europa League ar însemna 3,6 milioane de euro în contul campioanei Ligii 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele