Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Prima mişcare făcută de FCSB după decizia ÎCCJ în dosarul privind palmaresul Stelei: ”Este de bun augur pentru noi!”

FCSB Publicat pe 16 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21060775/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-12-03-2023.jpg

Fanii CSA Steaua şi FCSB continuă să fie ţinuţi în suspans de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în privinţa palmaresului echipei istorice Steaua Bucureşti.

Cea mai înaltă instanţă de judecată a hotărât ca o decizie definitivă să fie amânată pentru 28 martie. 

Virgil Boglea, avocatul care o reprezintă pe FCSB în acest caz, susţine că decizia este una bună pentru FCSB. El a punctat că judecătorii au nevoie de mai mult timp pentru a studia acest caz. 

”Este de bun augur pentru noi!”

”Nu eram sigur că este vorba de o amânare pentru că înainte de a apărea pe canelele oficiale, informaţia a apărut în presă. Dacă va fi aşa, eu cred că este o decizie de bun augur pentru FCSB.

Din experienţa mea, o nouă amânare înseamnă că judecătorii au vrut să aibă mai mult timp să studieze particularităţile acestui caz, mai ales că vorbim despre o speţă complexă. 

De obicei, termenul de amânare este de două săptămâni, adică următorul termen ar fi fost pe 30 martie, dar acum este ceva mai scurt. Mă aşteptam ca azi să se dea un verdict, dar după cum v-am mai spus, amânarea poate fi de bun augur pentru noi

Aş vrea să facem o disctincţie. Palmaresul este la FCSB, dar cei de la CSA Steaua s-au adresat instanţei în acest sens pentru a-l recupera. În cazul unui verdict favorabil pentru noi, FCSB nu câştigă palmaresul, pentru că deja îl are.

Pentru noi, cel mai bun scenariu este ca instanţa să pronunţe ca neîntemeiată acţiunea celor de la CSA Steaua şi atunci se va termina tot. Rămâne de văzut ce va fi, dar sunt optimist în ceea ce priveşte verdictul”, a spus Virgil Boglea, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele