Ultima oră
Andrei Ivan s-a reinventat în play-off. ”Nici nu ştiu cum a intrat mingea în poartă” Andrei Ivan s-a reinventat în play-off. ”Nici nu ştiu cum a intrat mingea în poartă”
”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze ”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”

Prima plecare de la Barcelona! Catalanii l-au cedat pentru numai 10 milioane de euro

Barcelona Publicat pe 30 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19407093/1/barcelona-1.jpg

Getafe a plătit zece milioane de euro clubului FC Barcelona pentru transferul definitiv al jucătorului Marc Cucurella, în vârstă de 21 de ani, informează sport.es. Barcelona a păstrat un procent de zece la sută dintr-o viitoare revânzare a jucătorului Cucurella şi-a început carriera de fotbal la Espanyol, ca junior, iar în 2012 a trecut la rivala locală.

În vara anului 2018, Barcelona l-a împrumutat pe fotbalist la Eibar, cu clauză de transferd efinitiv de două milioane de euro, pe care clubul basc a achitat-o la finalul sezonului. În iulie 2019, Barcelona l-a răscumpărat pe Cucurella de la Eibar şi l-a împrumutat imediat la Getafe, unde a el a evoluat în acest sezon.

Jucătorul de bandă stângă a evoluat în 39 de meciuri pentru Getafe în toate competiţiile, marcând un gol şi pasând decisiv de şase ori. Marc Cucurella a jucat la toate naţionalele de juniori şi tineret ale Spaniei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele