Ultima oră
VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur
Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024 Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024
VIDEO ǀ Danemarca - România 39-23. Eşec drastic contra unei mari favorite la titlul mondial VIDEO ǀ Danemarca - România 39-23. Eşec drastic contra unei mari favorite la titlul mondial
Luis Suarez trece prin momente grele. ”Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor” Luis Suarez trece prin momente grele. ”Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor”
VIDEO ǀ ULUITOR! Interviul lui Enes Sali, întrerupt de ofiţerul de presă al Farului: „Stai puţin, ne cerţi?”
VIDEO ǀ ULUITOR! Interviul lui Enes Sali, întrerupt de ofiţerul de presă al Farului: „Stai puţin, ne cerţi?”
”Am motivat echipa şi am reuşit”. Petev continuă parcursul perfect şi în Cupă ”Am motivat echipa şi am reuşit”. Petev continuă parcursul perfect şi în Cupă

Prima reacţie a celor de la FRF după ce Gigi Becali a driblat regulamentul şi a adus antrenor cu licenţă PRO doar în acte: ”Nu e o premieră ce vrea să facă!”

FCSB Publicat pe 30 mar 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21081249/1/frf.jpg

Elias Charalambous (42 de ani), noul antrenor al celor de la FCSB, a aterizat la Bucureşti miercuri seara şi în dimineaţa zilei de joi a semnat contractul cu Gigi Becali.

Înţelegerea parafată cu tehnicianul cipriot va fi valabilă până în anul 2024. 

Astfel, FCSB va dribla din nou regulamentul şi va avea antrenor cu licenţă PRO doar în acte, în timp ce puterea de decizie va fi la Mihai Pintilii şi mai presus de toţi antrenorii, Gigi Becali. 

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a reacţionat după ce a aflat că FCSB are un nou antrenor. El nu a părut uimit de tactica lui Gigi Becali. 

”Nu e o premieră ce vrea să facă!”

”Nu poţi să schimbi regulile în timpul jocului. A fost anunţată chestiunea asta, nu mai e mult până la finalul campionatului. Pe partea cealaltă, cred că deciziile pe care le-a luat Comisia de Disciplină, în urma sesizărilor făcute de Şcoala de Antrenori prin Lucian Burchel, au fost publice. Adică e clară linia pe care a plecat Federaţia.

Ştiu că pot apărea stratageme, nici măcar nu e o premieră ce vor să facă cei de la FCSB. Noi suntem aşi în a ocoli Regulamentele. Asta face parte din genialitatea poporului nostru. E clar că e un plus pe care am putea să-l folosim altfel, o şi facem în alte domenii. Şi noi, cei de la această masă, în momentul în care citim o lege, primul gând este «dar dacă facem altfel..».

E o realitate pe care eu am văzut-o la workshop-urile de după tragerile la sorţi. Acolo se fac Comisii pe diverse teme de organizare a turneelor finale sau a preliminariilor. Una dintre ele este Comisia de Comunicare, cu tot ce se întâmplă, cu drepturi media şi aşa mai departe. Şi există nişte reguli… Ce se întâmplă în cazurile A, B, C, D la un turneu final, câţi jucători trebuie să aduci la conferinţele de presă, când, cum şi aşa mai departe…

Delegaţia României a fost cea care a pus cele mai multe întrebări. Pentru că, din punctul nostru de vedere, Regulamentul nu era foarte clar, iar noi am găsit speţe. La primele trei întrebări au spus «Mulţumim pentru întrebare, ne vom interesa şi vă vom da un răspuns». După care, de la a patra încolo, au început să ne întrebe: «Dar voi aţi venit să ne testaţi aici?» / «Nu, noi vrem să ştim clar ce trebuie să facem».

Unele dintre ele chiar au fost modificate în sensul în care le-am indicat. La un moment, la Europeanul din 2016, ţin minte că s-au enervat şi nemţii, pentru că s-a cerut să fie interviuri şi în pauză, cu o frecvenţă foarte mare… Iar federaţiile mari au un cuvânt de spus şi la un moment dat nemţii au răbufnit: «Dacă vreţi aşa, fiţi siguri că la fiecare conferinţă de presă vă aducem jucătorul cu numărul 23». Adică al treilea portar din lot. Şi atunci lucrurile s-au rezolvat”, a spus Andrei Vochin, la Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele