Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

Prima reacţie a lui Neluţu Varga după victoria obţinută de CFR Cluj contra Slaviei Praga

CFR Cluj Publicat pe 15 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20889104/1/balaj-varga.png

Neluţu Varga a avut prima reacţie după succesul foarte important obţinut de CFR Cluj pe teren propriu, cu Slavia Praga, în grupele Conference League, din Ardeal, scor 2-0. Patronul campioanei României a avut cuvinte de laudă la adresa formaţiei lui Dan Petrescu, recunoscând că trăirile au fost intense de pe stadion.

Deşi CFR Cluj a avut şi rezultate slabe în acest sezon, în special în cupele europene, Neluţu Varga speră ca acum, odată cu acest succes, catalogat de el drept unul extrem de important, victoria ultimei perioade, echipa să revină la forma din anii trecuţi.

Sunt foarte, foarte bucuros! Cum a fost pe stadion? Nu m-am manifestat, pentru că trebuie să îmi controlez emoţiile în această perioadă. Ţin să felicit absolut toată echipa pentru succesul cu Slavia, nu vreau să laud unul sau mai mulţi jucători. Cu siguranţă, pentru CFR Cluj a fost cea mai mare victorie din ultima perioadă şi sunt foarte fericit”, a spus Neluţu Varga, pentru ProSport.

CFR Cluj - Sepsi, luni, de la ora 21:00, în direct pe Prima Sport 2 şi pe PrimaPlay.ro

Partida CFR Cluj - Sepsi, din etapa a 14-a din SuperLigă, va avea loc luni, de la ora 21:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Echipa campioană vine după un egal, 1-1, la Arad, care i-a întrerupt seria de cinci victorii consecutive în SuperLigă. CFR se află pe poziţia a treia în clasament şi se află la opt puncte de ocupanta primului loc, Farul, dar are şi cu două partide mai puţin decât constănţenii. ”Feroviarii” stau foarte bine în Conference League, unde se află pe locul 2, după victoria 2-0 în faţa Slavei Praga.

De cealaltă parte, Sepsi vine după înfrângerea 1-0 în faţa Farului, care i-a întrerupt şirul de trei victorii consecutive şi se situează pe poziţia a cincea. Covăsnenii au arătat destul de bine în acest sezon şi îi vor pune cu siguranţă probleme mari echipei lui Dan Petrescu. 

Ultimele cinci întâlniri dintre cele două formaţii s-au încheiat cu trei victorii în favoarea lui CFR şi două în favoarea lui Sepsi, ultima partidă dintre cele două fiind chiar disputa din Supercupa României, câştigată de trupa lui Bergodi cu 2-1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele