Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Prima reacţie oficială dinspre CFR Cluj după calificarea ruşinoasă din Andorra: ”Important e că ne-am calificat”

CFR Cluj Publicat pe 27 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20792931/1/cfr-cluj-inter-d-escaldes-turul-2-preliminar-conference-league21-07-2022-1-scaled.jpg

Marius Bilaşco a oferit prima reacţie oficială după ce CFR Cluj, campioana României, s-a calificat ruşinos în turul al III-lea preliminar din Conference League.

Bilaşco a recunoscut că elevii lui Dan Petrescu se aşteptau la un meci uşor şi au fost surprinşi de modeştii fotbaliştii din Andorra, de la Inter Club d'Escaldes, la fazele fixe.

”Nu a fost un meci reuşit, dar important e că ne-am calificat. Au fost momente mai puţin bune în timpul jocului în care am fost surprinşi. Am crezut că va fi un meci mai uşor, dar ei au reuşit să se mobilizeze şi au fost foarte periculoşi la faze fixe. Ne-au surprins şi cu unele mingi lungi.

Puteam marca şi noi pe final şi să câştigăm, poate că era un rezultat echitabil, dar cred că cel mai important e că ne-am calificat. Cu toţii ne-am fi aşteptat la altceva. Într-adevăr, a fost o deplasare foarte lungă, dar ar fi uşor să găsim acum scuze pentru acest meci mai puţin reuşit. 

Cred că e important să ne adunăm după această deplasare, avem meci destul de greu în campionat.”, a declarat Marius Bilaşco, directorul departamentului de scouting, la Orange Sport. 

Formaţia CFR Cluj s-a calificat în turul trei preliminar al Conference League, după ce a trecut cu scorul general de 4-1 de echipa din Andorra, Inter Club d'Escaldes. În turul al treilea preliminar din Conference League, CFR Cluj o va întâlni pe Soligorsk, campioana Belarusului.

Miercuri, în returul din Andorra, scorul a fost 1-1.

Pentru CFR Cluj a marcat Deac, în minutul 51, din penati, iar pentru la Inter Club d'Escaldes a înscris Soldevila, în minutul 21.

CFR Cluj a evoluat în formula: Bălgrădean - Manea, Burcă, Kolinger (Braun 61'), Camora - Deac (Muhar 66'), Bordeianu, Cvek - Păun (Petrila 45'+2), Debeljuh (Jefte 66'), Roger (Yeboah 81'). Antrenor: Dan Petrescu

Din minutul 61, Inter Club d'Escaldes a evoluat cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Lima. În minutul 90+4 a fost eliminat un al doilea jucător de Inter, Rubio.

În tur, CFR Cluj s-a impus, scor 3-0. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele