Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Primăria Capitalei vrea să reducă finanţarea de la CSM Bucureşti! Nicuşor Dan: "Până în primăvară o să facem o analiză"

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19570364/1/csm.jpg

Noul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că este luată în calcul reducerea finanţării pentru CSM Bucureşti, din vara anului 2021. Anunţul vine în contextul în care Clubul Sportiv Municipal Bucureşti se confruntă cu o criză financiară, iar handbalistele au protestat faţă de neplata salariilor.

Nicuşor Dan a spus că CSM Bucureşti, participant în grupele Ligii Campionilor, trebuie să facă rost de bani din sponsorizări.

Primăria Capitalei a oferit aproximativ 11 milioane de euro anual către Clubul Sportiv Municipal.

"CSM Bucureşti are o echipă de handbal, care este angrenată într-o competiţie europeană. Angajamentul faţă de această echipă va continua cel puţin până în vara anului viitor pentru ca parcursul european al acestei echipe să nu fie afectat şi pentru că este vorba de nişte profesioniste, care au semnat un contract cu Municipalitatea, iar noi suntem oameni serioşi şi ne ţinem de contractele pe care le semnăm.

Mai departe, ce se va întâmpla începând cu vara asta... Nu este momentul să facem analiza chiar în aceste două săptămâni, când avem coronavirus şi situaţia financiară pe care o avem. Până în primăvară o să facem o analiză, o să vedem planuri de management şi cum putem să facem ca parte din banii pe care îi consumă această echipă să vină din surse din private. E o decizie pe care o să o luăm la momentul acela", a spus primarul Capitalei, în cadrul unei conferinţe de presă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19570364/2/nicusor-dan-primar.jpg

Meciurile echipei CSM Bucureşti în Liga Campionilor la handbal feminin pot fi urmărite pe Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele