Ultima oră
Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul
Doi jucători ai Corvinului Hunedoara sunt doriţi în Superliga Doi jucători ai Corvinului Hunedoara sunt doriţi în Superliga
Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”

Primarul din Mediaş a vorbit despre situaţia celor de la Gaz Metan. ”Anul trecut am alocat 1,8 milioane de euro pentru club”

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 15 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20605081/1/gaz-metan-112.jpg

Gheorghe Roman, primarul Municipiului Mediaş a vorbit despre situaţia echipei de fotbal, care este la un pas de colaps, din cauza datoriilor uriaşe şi a jucătorilor care pleacă pe capete.

Edilul a dezvăluit că a făcut tot ce a putut pentru a ţine echipa în viaţă, însă a punctat faptul că mai multe persoane fizice din localitate sunt conducătorii echipei, nu autorităţile locale aşa cum s-a vehiculat.

 ”Credeţi-mă, Primăria nu are nicio implicare. Clubul Sportiv Gaz Metan este privat. (n.r. Cine sunt proprietarii din acte?). Sunt mai multe persoane fizice din Mediaş şi credeţi-mă că nu le ştiu numele.

Noi am vrut doar să ajutăm. Eu am fost singurul primar al Mediaşului care a decis să ajute clubul. Eu, împreună cu Consiliul Local, am decis să alocăm bani pentru susţinerea clubului. Atât. Anul trecut am alocat 1,8 milioane de euro pentru club.

(Sub formă de sponsorizare?) Nu, banii au fost alocaţi sub formă de ajutor, fiind stare de urgenţă, putem aloca bani sub formă de ajutor de urgenţă. Nu este sponsorizare”
, a spus edilul, pentru Telekom Sport.

Ilie Poenaru a făcut publică suma reală a datoriilor de la Gaz Metan Mediaş. Deşi iniţial se vorbea de 3.5 milioane de euro, oficial aceasta este mai mică, de numai 3 milioane de euro. În plus, antrenorul a mai declarat, într-o intervenţie în emisiunea Fotbal Show de pe Look Sport, că la jucători, din drepturile TV, au ajuns foarte puţini bani. 

Gaz Metan are datorii foarte, foarte mari către jucători, pe câteva luni bune, dar cu toate acestea a trimis în conturile lor doar o parte mică din restanţe. Se pare că din totalul celor 400.000 de euro din drepturile de televizare, doar 50.000 au mers către acoperirea datoriilor către lotul de jucători. 

Datoriile nu sunt la nivelul celor despre care s-a scris, nu sunt de 3.5 milioane de euro. Datoriile sunt până în 3 milioane de euro. Problema e că din cei 400.000 de euro din drepturile de televizare, foarte puţini bani au ajuns la jucători. În jur de 50.000 de euro”, a spus Ilie Poenaru într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Look Sport.

Situaţia de la Gaz Metan Mediaş va exploda în scurt timp! Jucătorii sunt pregătiţi să plece în masă, astfel că echipa va fi nevoită, foarte probabil, să aducă tineri de la formaţia sub 19 ani. După partida cu CFR Cluj, fotbaliştii au luat o decizie clară şi nu mai ţin cont de promisiunile care se vor face şi care se tot fac de luni bune.

mail-share icon Email
viewscnt