Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Primarul din Piteşti, replică pentru Mihai Rotaru. ”Respect prea mult fotbalul craiovean”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 3 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20802386/1/gentea.jpg

Finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru a răbufnit cu privire la echipele din Superliga ce sunt susţinute de autorităţile locale. Cristian Gentea, primaul Municipiului Piteşti a oferit replica, prin intermediul unei reţele de socializare.

Edilul a explicat parcursul formaţiei din Trivale, care a venit în Superliga, după ce a luat-o de jos, din Liga 4.

”Respect prea mult fotbalul craiovean, pe Sorin Cârţu, unul dintre idolii tinereţii mele şi pe primarul Olguţa Vasilescu, cea care ne-a ajutat de fiecare dată când am solicitat, pentru licenţă, posibilitatea de a juca la Craiova.
 
Este şi motivul pentru care prefer să nu-i răspund, aşa cum merită, acestui domn care uită începuturile sale şi ale echipei.
 
Spre deosebire, noi am pornit de jos, iar eu am fost mereu alături de FC Argeş, plecând din Liga a 4-a şi ajungând rapid în play-off-ul Ligii 1.
Asociaţia noastră este finanţată legal, contribuţia primăriei fiind mai mică de o treime din bugetul actual.
 
Mai mult, Nicolae Dică, Emil Săndoi sau Ionuţ Badea, care ştiu suma cu care contribuia primăria când echipa era în Liga a II-a, pot confirma că astăzi, deşi suntem în Liga 1, suma este chiar mai mică!
 
Faptul că beneficiem de o sumă foarte importantă din drepturile de televizare, conştienţi fiind că fără aceşti bani nu am putea rezista, iar sponsorizările aduse ajung la un cuantum de care ar fi mândră orice echipa din Liga 1, este doar meritul nostru.
 
În altă ordine de idei, eu nu vând, nu cumpăr jucători şi nu mă bag niciodată în alcătuirea echipei, fapt confirmat deja de Prepeliţă, Vladoiu şi Daniel Stanciu.
 
Aşa că, îi sugerez acestui domn să-şi vadă de treabă, să fie atent la termeni, pentru că eu nu fur de la nimeni, să lase frustrările legate de Isfan sau amintirea Rapidului lui Adi Mutu şi să se concentreze pe meciul de mâine-seară cu Zorya, că are mare nevoie!!!
 
Mult succes, CS Universitatea Craiova!” a fost postarea edilului din Piteşti.
 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele