Ultima oră
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri
VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm” VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm”
VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB” VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB”
VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League

Primarul Gentea a răbufnit după înfrângerea lui FC Argeş cu Univ. Craiova: „Vrem performanţă!”. Critici pentru 3 fotbalişti, inclusiv Latovlevici

FC Argeș Publicat pe 12 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20635172/1/gentea.jpg

Lucrurile s-au liniştit acum la FC Argeş, iar gruparea din Trivale a reuşit o calificare de senzaţie în play-off-ul din Casa Liga 1. Totuşi, Cristian Gentea, primarul din Piteşti, a răbufnit după prima etapă din play-off. 

Elevii antrenaţi de Andrei Prepeliţă au început cu stângul a doua parte a campionatului, suferind o înfrângere 0-3 în faţa Universităţii Craiova.

În urmă cu ceva timp au existat nişte momente „tumultoase” în cadrul clubului FC Argeş, când Prepeliţă a fost salvat la „mustaţă” de concediere.

Primarul Gentea s-a destăinuit şi a venit cu o serie lungă de precizări, printr-o postare pe contul personal de Facebook. 

Asa cum aţi văzut, deşi de aproape două luni nu merg la meciurile disputate pe teren propriu de FC Argeş, deşi nu comentez nimic, eu sunt de vină pentru tot, aşa cum încearcă să vă convingă anumite posturi naţionale de televiziune!  
 
Aseară, cei de la unul dintre aceste posturi TV au atins limita maximă a ipocriziei: Gentea este de vină pentru înfrângerea de la Craiova, pentru că, după uriaşa victorie de la Botoşani, i-a obosit pe jucători, pentru 30 min la Primăria Piteşti, la ora 4 dimineaţa, unde i-a lăudat şi le-a spus că este normal ca cea mai mare parte din banii din drepturile de televizare să meargă către ei. Nimic despre gafa impardonabilă de aseară a lui Latovlevici, despre prestaţiile lamentabile ale lui Greab sau Boldor, toate sesizate de Prepeliţă! 
 
Nimeni nu spune că actuala structură a FC Argeş este una tip Asociaţie Club Sportiv, unde Primăria Piteşti are 99% din acţiuni, iar primarul trebuie să se implice ca banul public să fie cheltuit cu cap! Nimeni nu îşi aminteşte că Gentea, pe atunci consilier local, a fost cel care s-a ridicat în CL şi i-a convins pe toţi să aprobe suma cu care au fost cumpărate brandul, stema şi palmaresul, iar primarul de la acea vreme a spus imediat după vot: "este o zi istorică pentru FC Argeş!!!"!  
 
Nimeni nu îşi mai aminteşte că am stat alături de această echipa de când era în Liga 4, că am susţinut toţi antrenorii: Neaga, Schumacher, Dică, Eftimie, Săndoi, Badea, Moşteanu, Eduard, Paul Ciobanu!  
 
Nimeni nu îşi mai aminteşte că eu sunt cel care l-a adus pe Prepeliţă, în 30 secunde, pe Strada Mare, ca jucător la FC Argeş sau ca antrenor, fără nicio experienţă, la această echipă!  
 
Nimeni nu îşi aminteşte că eu l-am adus pe Jean Vlădoiu ca manager general, pe o perioadă de 4 ani (!!!), adică exact durata mandatului meu, pentru că am avut încredere în el! Nimeni nu îşi aminteşte câţi bani am adus din sponsorizări pentru această echipă! Acum, singurul vinovat pentru tot este primarul! Eu am o singură reacţie: la FC Argeş suntem toţi o FAMILIE! Vrem performanţă, iar eu susţin asta de mai bine de 3 ani!  
 
Avem posibilitatea să ne clasam cât mai bine în play-off şi să jucăm măcar finala Cupei României! Concluzionând, susţin total tandemul Prepeliţă-Vladoiu, am discutat cu amândoi zilele trecute despre strategia de viitor! Nu am înţelegeri cu nimeni şi vreau doar să-i mulţumim pe piteşteni! Este singurul deziderat al meu!  
 

Şi, în curând, veţi vedea cu toţii că drumurile mele frecvente la Bucureşti, la diverse ministere, vor da roade! Atât în ceea ce priveşte terenul din jurul actualului stadion, cât, mai cu seamă, noul stadion "Nicolae Dobrin". Toţi veţi fi mândri, vă asigur!”, a notat Cristian Gentea. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele