Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Primele declaraţii ale lui Rednic după ce s-a înţeles cu Dinamo. "M-a convins situaţia în care este Dinamo. Obiectivul e salvarea de la retrogradare"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 29 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20411674/1/dinamo-csm-politehnica-iasi-play-off-liga-1-casa-pariurilor-12-07-2020.jpg

Tehnicianul Mircea Rednic a anunţat, miercuri, că revine la FC Dinamo, contractul fiind pe un an şi că obiectivul, unul “dureros”, este salvarea de la retrogradare.

Mircea Rednic (59 de ani) a mai antrenat echipa Dinamo în perioadele 2006-2007, 2008-2009, 2015-2016 şi 2018-2019. A câştigat campionatul în 2007.

Rednic a antrenat ultima dată la FC Viitorul, în sezonul 2020-2021.

“M-a convins situaţia în care este Dinamo. Sunt principalul responsabil din momentul ăsta. În momentul de faţă ştiţi care este situaţia noastră şi va fi foarte greu să aduc jucători până în iarnă. Trebuie să-i aduc la viaţă pe băieţi, cred în băieţii ăştia. Am acceptat ca de mâine să mă prezint la antrenamente. Am semnat pe un an, cu opţiune pe încă un an. E un moment delicat şi în momentele astea trebuie să fiu alături de acest club. Obiectivul e salvarea de la retrogradare. Ce să ne batem la play-off? La ce rezultate... Ăsta e obiectivul, e dureros. Nu credeam că o să vină şansa aşa repede să o preiau pe Dinamo. Nu mai vin cu bani de acasă, că nimeni nu a apreciat.

Băieţii au avut şi momente bune. La meciurile cu FCSB şi Craiova, echipa a jucat în 10. Când e vorba de Dinamo, nu mai vorbeşti de riscat cariera. E un moment delicat. Tot ne dăm cu pumnii în piept că suntem dinamovişti, acum trebuie să fim dinamovişti. Chiar nu ştiu exact ce probleme sunt. De mâine, când voi fi la Săftica la antrenament, voi face o evaluare a lotului. Da, e cel mai greu moment al lui Dinamo în care revin. Acum nu e vorba de o baghetă magică, ci de muncă, să le dai încredere”, a declarat Rednic.

Dinamo are 7 eşecuri consecutive în Liga 1 şi ocupă penultimul loc în clasament, cu 6 puncte după 10 meciuri.

În etapa a 11-a din Liga 1, Dinamo joacă pe teren propriu cu UTA, pe 2 octombrie, de la ora 16:30, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20411674/2/clasament-dinamo.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele