Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Primele detalii despre accidentarea lui Constantin Budescu. Ar putea rata restul sezonului

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 2 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20660411/1/budescu-2.jpg

FC Voluntari - Farul Constanţa se joacă de la ora 17:30, în direct la Look Sport. Golurile, ratările, potenţialele decizii controversate de arbitraj sau alte faze importante ale jocului vor fi redate în regim live video de către site-ul www.looksport.ro. De asemenea, partida din etapa a 3-a a play-off-ului va fi transmisă de către platforma PrimaPlay.ro.

În minutul 33, ilfovenii au încasat o lovitură, după ce Constantin Budescu s-a prăbuşit din senin pe teren. Acesta ar putea să rateze restul sezonului, dacă se va dovedi că e ceva serios.

Budi s-a ţinut de gleznă şi a resimţit dureri puternice. Staff-ul medical a intervenit promot, dar fotbalistul nu a putut fi ridicat şi a părăsit terenul pe targă, în aplauzele fanilor. Cei de la Orange Sport scriu că este vorba despre o problemă la tendonul lui Ahile, însă nu se ştie dacă este rupt. Urmează o serie de investigaţii, care vor arăta cât este de gravă accidentarea.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele