Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Primii doi fotbalişti care au semnat cu CFR Cluj! Mutări interesante realizate de campioana României

CFR Cluj Publicat de Emanoil Ursache pe 7 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20732864/1/cfr-cluj-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-29-11-2021-2-1.jpg

CFR Cluj îşi doreşte să ajungă să joace în grupele Ligii Campionilor, iar formaţia ardeleană a început deja să se mişte pe piaţa transferurilor în scopul realizării unei veritabile performanţe pentru fotbalul românesc.

Publicaţia ProSport notează că ”feroviarii” şi-a asigurat serviciile danezului Vito Hammershoy-Mistrati, cu care clujenii s-au confruntat de două ori în sezonul trecut din Conference League, când mijlocaşul central evolua la Randers. În vârstă de 29 de ani, Hammershoy-Mistrati va evolua pentru prima dată în carieră în afara ţării sale. El a marcat 10 goluri în stagiunea trecută.

De asemenea, conform sursei citate, Dan Petrescu a mai primit o întărire inclusiv pe postul de mijlocaş defensiv. Karlo Muhar, un produs al academiei Dinamo Zagreb, a ajuns la Cluj-Napoca. Muhar a strâns, în sezonul trecut, 36 de meciuri pentru CSKA Sofia în toate competiţiile, inclusiv în Conference League.

800.000 de euro este cota de piaţă a lui Vito Hammershoy-Mistrati, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Acelaşi site de profil îl estimează pe Karlo Muhar la 600.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele