Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Primul anunţ oficial despre viitorul lui Messi: "Suntem în discuţii pentru contract!"

Ligue 1 Publicat pe 5 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21006756/1/mess.jpg


Oficialii de la Paris Saint-Germain sunt în discuţii cu argentinianul Lionel Messi pentru prelungirea contractului care expiră în iunie, a declarat directorul sportiv al clubului parizian, Luis Campos.
 
"Momentan suntem în discuţii cu Messi pentru prelungirea contractului. Aş vrea să-l păstrez în acest proiect, nu ascund acest lucru. Discutăm în acest moment să îndeplinim acest obiectiv şi să-l avem în continuare cu noi”, a explicat Luis Campos, responsabil cu transferurilor la PSG.
 
Luis Campos a mai spus, la emisiunea Telefoot, că Kylian Mbappe este cel mai bun atacant din lume şi a vorbit şi despre Neymar:
 
"Adevărul este că de când am ajuns la PSG, nu am nicio critică la adresa lui Neymar. El este mereu la timp, mereu bine dispus. El este Neymar şi este un Neymar incredibil, dar marile vedete nu sunt capabile să câştige singure trofee. Ei pot câştiga un meci sau multe altele, dar au nevoie de colegii lor. Avem nevoie de armonie”, a spus Campos.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele