adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Primul jucător important care nu se grăbeşte să plece de la Dinamo. ”Împrumutul meu se întinde până la 30 iunie”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20743994/1/rod.jpg

Jonathan Rodriguez a dezvăluit că nu se grăbeşte să plece de la Dinamo, deşi s-a zvonit că ar fi dorit de Universitatea Cluj. Argentinianul a fost cedat împrumut la ”câini” de către campioana României, unde a fost om de bază în mandaul lui Dusan Uhrin.

Rodriguez mai are contract cu CFR Cluj până în 2024 şi a anunţat că pe 20 iunie se va prezenta la reunirea lotului lui Dinamo, care va fi condus de tehnicianul Gică Mihali.

”Nu este adevărat, nu am discutat cu nimeni de la Universitatea Cluj.

În ceea ce priveşte pe Dinamo, am discutat ceva în urmă cu 2-3 săptămâni, dar nimic de atunci. Eu sunt în vacanţă iar luni, pe 20, trebuie să mă prezint la Dinamo. Împrumutul meu se întinde până la 30 iunie”
, a spus Rodriguez, pentru PlaySport.

Rodriguez a fost adus de CFR în 2021, de la FC Botoşani, dar nu a reuşit să se impună la formaţia din Gruia, pentru care a bifat 18 partidei, fiind cedat la Dinamo, cu care a retrogradat recent în Liga 2. La ”câini” a fost titular aproape meci de meci, dar rezultatele nu au fost cele dorite.

  • Mijlocaşul argentinian este cotat de Transfermarkt la suma de 450.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele