adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Primul meci internaţional care se va juca pe noua arenă din Sibiu

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20942139/1/sibiu.jpg

Reprezentativa under 21 a României, pregătită de Emil Săndoi, va disputa anul viitor un meci amical cu Germania, pe noul stadion din Sibiu.

Partida se va disputa la 28 martie.

În perioada respectivă, selecţionata Under 21 va mai disputa un meci cu un adversar ce va fi anunţat în următoarele zile.

Stadionul Municipal Sibiu a fost inaugurat marţi, în cadrul unui eveniment la care a participat si preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Noua arenă are o capacitate de 12.363 de locuri, iar meciul inaugural va fi în 10 decembrie, între AFC Hermannstadt şi Farul Constanţa, din etapa a 20-a a Superligii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele