Ultima oră
Jucătorii de care FCSB vrea să scape ar putea ajunge la altă formaţie din Superliga. ”Să-i aducă pe toţi patru” Jucătorii de care FCSB vrea să scape ar putea ajunge la altă formaţie din Superliga. ”Să-i aducă pe toţi patru”
Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB
David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine” David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”
MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit” MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”

Primul meci internaţional care se va juca pe noua arenă din Sibiu

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20942139/1/sibiu.jpg

Reprezentativa under 21 a României, pregătită de Emil Săndoi, va disputa anul viitor un meci amical cu Germania, pe noul stadion din Sibiu.

Partida se va disputa la 28 martie.

În perioada respectivă, selecţionata Under 21 va mai disputa un meci cu un adversar ce va fi anunţat în următoarele zile.

Stadionul Municipal Sibiu a fost inaugurat marţi, în cadrul unui eveniment la care a participat si preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Noua arenă are o capacitate de 12.363 de locuri, iar meciul inaugural va fi în 10 decembrie, între AFC Hermannstadt şi Farul Constanţa, din etapa a 20-a a Superligii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele