Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

Primul transfer făcut de FC ”U” Craiova în această vară! UPDATE: Portarul Ionuţ Gurău, prezentat

FC U Craiova 1948 Publicat pe 23 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20749224/1/dinamo-bucuresti-fc-u-craiova-play-out-liga-1-casa-pariurilor-8-04-2022-1.jpg

UPDATE joi (23 iunie), ora 17:47: FC ”U” Craiova a oficializat, în cele din urmă, venirea lui Ionuţ Gurău (23 de ani). Portarul este prima achiziţie a oltenilor în această vară şi a jucat sezonul trecut la Unirea Slobozia, în Liga 2.

El a semnat cu FC ”U” Craiova din postura jucătorului liber de contract, după ce i-a expirat înţelegerea cu gruparea din Slobozia.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20749224/3/gurau-fc-u.png


Ştirea iniţială 

FC ”U” Craiova este aproape să parafeze primul transfer al verii, reprezentat de aducerea fostului goalkeeper al grupării Unirea Slobozia, Ionuţ Gurău (23 de ani). ProSport notează că portarul a ajuns deja în Bănie şi va semna cu gruparea ”alb-albaştrilor”.

Adrian Mititelu, patronul oltenilor, se află la un pas să rezolve interdicţia la transferuri, iar conducerea grupării sale se ocupă deja de campania de achiziţii pentru noua stagiune.

Marcel Puşcaş (61 de ani), directorul general al ”alb-albaştrilor”, a comunicat, recent, că FC ”U” Craiova îşi propune să facă cel mult 4 transferuri pentru noul sezon.

Acum, conducerea olteană este pregătită să bifeze primul transfer din perioada de mercato. Sursa citată informa, recent, că goalkeperul de aproape 2 metri se afla în discuţii şi cu Şheriff Tiraspol.

Goalkeeperul de 23 de ani, care în sezonul trecut a jucat cu Slobozia din postura de titular în play-off-ul Ligii 2, este aşteptat, în cel mai scurt timp, să semneze angajamentul cu trupa patronată de Adrian Mititelu.

Gurău a postat pe contul său de Facebook, după ce şi-a încheiat socotelile cu Unirea Slobozia, următorul mesaj:

”A venit momentul să îmi iau rămas bun de la AFC Unirea 04 Slobozia…după 3 ani frumoşi intenşi şi plini de bucurii si realizări pe plan sportiv!! Vreau să mulţumesc tuturor coechipierilor pe care i-am avut de la bun început pana in prezent, dmn-lui preşedinte, antrenorilor şi staff-ul acestora şi tuturor oamenilor din acest club mic şi minunat…care a devenit pe parcurs un club mare datorită grupului unit de care am dat dovadă intotdeauna!! MULTUMESC UNIREA SLOBOZIA pentru tot, vei rămâne mereu in inima mea…iti doresc Mult succes!”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri