Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Primul transfer pe care îl realizează Chindia Târgovişte de când a fost preluată de Toni Petrea

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20866908/1/pet.jpg

Toni Petrea (47 de ani) s-a întors în SuperLigă! Fostul antrenor al FCSB-ului a fost prezentat oficial drept noul tehnician al celor de la Chindia Târgovişte.

Cei de la PlaySport scriu că formaţia dâmboviţeană a rezolvat deja primul transfer în era Petrea. Este vorba despre Aly Ndom (26 de ani). Un mijlocaş francez, care are 20 de partide în Ligue 1! El este liber de contract din luna iulie, după despărţirea de Auxerre.

  • Ndom este evaluat de Transermarkt la suma de 400.000 de euro.

”Suntem conştienţi de momentul delicat în care echipa se află. Am venit cu sufletul deschis să ajutăm şi să creştem nivelul echipei. Venim cu entuziasm, sper să le transmit asta şi jucătorilor pentru că eu cred că le lipseşte încrederea în propriile forţe.

Ne aşteaptă o perioadă dificilă, trebuie să conştientizăm toţi că trebuie să fim foarte uniţi pentru a ne îndeplini obiectivul, acela fiind salvarea de la retrogradare.

(n.r. dacă cunoaşte lotul) Cu unii dintre jucători am mai lucrat, am urmărit toate jocurile din Liga 1, îi ştiu am jucat contra lor, în trecut le făceam şi analiză, deci îi ştiu. Trebuie să căutăm soluţii, dar consider că avem un lot bun şi asta contează cel mai mult acum.

Ne gândim că mai avem 20 de jocuri din sezonul regulat, sunt şanse mari să câştigăm puncte, trebuie să câştigăm puncte, iar apoi urmează play-out-ul. Cred că sunt şanse mari să ne îndeplinim obiectivul.

Am avut discuţii cu conducerea clubului, m-am uitat şi eu pe istoricul clubului, pe performanţele pe care le-a reuşit. Nu e uşor să stai 4 sezoane în prima divizie. Nu avem pe cine să mai transferăm acum, nu mai e perioada de transferuri deschisă, deci până când se va deschide nu avem alte variante. Deci nu-mi asum că astă va fi lotul până la finalul campionatului”
, a explicat noul antrenor al Chindiei, după ce a fost prezentat oficial.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri