Ultima oră
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile
Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act

Probleme cu acordarea vizelor înainte de prima cursă MotoGP din India. Printre cei afectaţi, Marc Marquez

Auto-Moto Publicat pe 20 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21320950/1/profimedia-0785119206.jpg

Probleme cu acordarea vizelor înainte de prima cursă MotoGP din India. Printre cei afectaţi, Marc Marquez

Marc Marquez, de şase ori campion mondial, se numără printre cei câţiva piloţi ale căror planuri de călătorie pentru cursa de MotoGP din această săptămână din India au fost perturbate de întârzierile la acordarea vizelor, relatează Reuters.

"Zbor întârziat din cauza lipsei vizei pentru #IndiaGP. Aşa că vom pedala pentru o vreme", a anunţat marţi, pe Instagram, pilotul Respol Honda, postând o fotografie cu el pedalând.

De asemenea, mai mulţi piloţi de Moto3 şi reprezentanţi ai mass-media îşi aşteaptă vizele pentru cursa inaugurală de MotoGP de pe circuitul internaţional Buddh de la periferia oraşului New Delhi.

Organizatorii locali au declarat că "lucrează non-stop" pentru a se asigura că vizele vor fi eliberate rapid.

"Regretăm întârzierile neprevăzute în procesul de eliberare a vizelor", au transmis într-un comunicat, marţi seara târziu. "Suntem bucuroşi să anunţăm că majoritatea vizelor au fost deja procesate, iar multe altele sunt pe cale să apară."

Francesco Bagnaia de la Ducati are un avans de 36 de puncte în faţa lui Jorge Martin de la Pramac Racing înaintea celei de-a 13-a curse a sezonului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele