Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor

Probleme în ”paradisul” Dinamo. Contra a plecat de la antrenamente şi ameninţă cu ce e mai rău

Dinamo Publicat pe 15 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19482072/1/rps0440.jpg

Primele probleme în ”paradisul” de la Dinamo au apărut luni. Din câte se pare, antrenorul Cosmin Contra şi directorul sportiv Rufo Collado au intrat într-un conflict destul de dur. Potrivit ProSport, totul a plecat de la faptul că noii acţionari nu s-au ţinut de cuvânt şi nu au plătit restanţele jucătorilor.

Rufo Collado a fost întrebat de salarii şi a declarat că totul se va rezolva abia la sfârşitul săptămânii următoare, aspect care l-a deranjat vizibil pe Contra. Antrenorul şi stafful său au plecat de la antrenamente şi i-au lăsat singuri pe jucători, mai precizează sursa amintită.

Ulterior, a mai avut loc o serie de discuţii, iar lui Contra i s-au dat asigurări că totul se va regla în cel mai scurt timp. Astfel, antrenorul a revenit la antrenamente de marţi, la auzul noilor veşti din partea  conducerii.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele