Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

Probleme la Clinceni. A fost anulat cantonamentul din Turcia

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 5 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20536658/1/patriche.jpg

Continuă problemele la Academica Clinceni, formaţie ce ocupă ultimul loc în Casa Liga 1. Cei de la DigiSport scriu că ilfovenii şi-au anulat cantonamentul în Turcia pe ultima sută de metri.

Situaţia financiară este precară, jucătorii fiind plătiţi o singură dată în ultimele şase luni, astfel este foarte probabil ca o bună parte dintre aceştia să plece în această iarnă.

Căpitanul a plecat la Dinamo

Dinamo a perfectat primul transfer din acest an! Flavius Stoican îl va avea în lot pe Răzvan Patriche (35 de ani), un jucător cu multă experienţă în Casa Liga 1, informează DigiSport.

Fundaşul vine de la Academica Clinceni, fiind şi căpitanul ilfovenilor. Acesta s-a despărţit de gruparea lui Adrian Falub din cauza situaţiei financiare şi a salariilor restante. Sursa mai sus citată scrie că Patriche a semnat un acord pe un sezon cu ”câinii”.

”Noi avem mai mulţi jucători pe listă, dar Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan sunt cei care vor decide exact. Cei mai mulţi fotbalişti sunt speriaţi de situaţia de la noi şi ne refuză.

Mai sunt unii, pe care-i ţintim noi, dar care sunt prea scumpi. Vom vedea ce va fi până la urmă”,
a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la Dinamo, la DigiSport.

  • Patriche este cotat de Transfermarkt la suma de 150.000 de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt