Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

FCSB Publicat pe 20 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21597566/1/petrecere-fcsb-castigarea-superligii-11-05-2024.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea campioană a României, FCSB, în ultimul meci al Superligii din acest sezon.

Funsho Bamgboye a deschis scorul în Giuleşti, în minutul 11, nigerianul relând în plasă mingea respinsă în faţă de Andrei Vlad la şutul lui Krasniqi. După gol autorul golului a fost înlocuit, el acuzând o accidentare. 

Portarul gazdelor, Ungureanu a respins excelent la lovitura de cap a lui Miculescu, din minutul 38, însă cei care au înscris au fost tot giuleştenii, în minutul 42, prin Petrila.

Ungureanu a mai avut o intervenţie la şutul lui Alhassan, din minutul 45+1, şi gazdele au intrat cu avantaj de două goluri la pauză. Arbitrul Szabolcs Kovacs  a acordat penalti pentru FCSB în minutul 50, la un contact între Oaidă şi Alexandru Băluţă, dar după analiza VAR arbitrul a anulat decizia iniţialkă, pentru un ofsaid la Antwi. Oaspeţii au avut o indirectă din careu, în minutul 55, însă Miculescu nu a putut înscrie. 

La finalul meciului, Elias Charalambous a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul FCSB susţine că nimeni din conducere nu a luat legătura cu el pentru prelungirea contractului. 

”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

”Am spus şi înaintea meciului că vrem să încheiem sezonul cu o victorie, dar, din păcate, nu am reuşit acest lucru. Am fost cei mai buni din campionat, iar acest lucru contează cel mai mult.

În astfel de situaţii, nu mai este la fel de uşor să te concentrezi. Am folosit mulţi jucători tineri, fotbalişti care au jucat mai puţin în acest sezon.

Sunt fericit pentru că am văzut jucători tineri la treabă, trei sau patru jucători născuţi în 2007 şi ne dorim ca ei să facă pasul la echipa mare. Suntem bucuroşi de felul în care au intrat în meci. Sfatul meu pentru ei e să muncească din greu.

Merg în vacanţă acum, nu ştiu ce se va întâmpla. Nu am primit nicio ofertă până acum, dar voi discuta cu conducerea şi vedem ce va fi. Vreau să discut cu cineva din conducere”, a declarat Elias Charalambous după Rapid - FCSB 2-0.

S-a încheiat 2-0 pentru Rapid, care termină pe ultimul loc din play-off, al şaselea, cu 32 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele