Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Probleme la Petrolul! Fotbaliştii au refuzat să se antreneze din cauza contextului financiar. Sunt neplătiţi de două luni

Petrolul Ploiești Publicat pe 29 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20935003/1/petrolul-12a.jpg

Petrolul se numără printre echipele din SuperLiga României cu probleme financiare, motiv pentru care jucătorii au luat atitudine marţi. Mai exact, ei au decis să nu se antreneze, pentru a trage un semnal de alarmă faţă de salariile pe care nu le-au încasat, dar şi cu privire la primele pe care jucătorii lui Nae Constantin le au de primit.

Referitor la prime, se pare că acestea datează încă din momentul în care Petrolul a promovat în SuperLiga României, conform GSP. Marţi dimineaţă, jucătorii au boicotat şedinţa de pregătire, pentru a semnala conducerii că nu sunt de acord cu contextul în care se află, mai ales că situaţia din clasament e una foarte bună pentru o nou-promovată. Salariile restante datează de două luni. 

Surpriză la Petrolul: "lupii" s-au despărţit de un jucător cu 17 meciuri în prima parte a sezonului!

Evoluţiile slabe ale lui Mirko Ivanovski (33 de ani) din prima parte a sezonului nu au rămas fără consecinţe, iar conducerea Petrolului a decis să-i rezilieze contractul atacantului nord-macedonean care a început stagiunea 2022/2023 din postura de titular.

Orange Sport anunţă că nou-promovata i-a propus rezilierea contractuală lui Ivanovski, cel care a plecat de la Ploieşti şi îşi va căuta, în perioada de mercato din iarnă, o echipă la care să evolueze în a doua parte a sezonului.

Decizia pare una destul de ciudată, în condiţiile în care Nae Constantin îi are doar pe Irobiso şi Măzărache pentru postul de atacant central, dar vine oarecum logic, în condiţiile în care fostul vârf al lui Dinamo nu a dat randamentul aşteptat în prima parte a acestei stagiuni. El a primit încredere din partea staff-ului tehnic, a fost titularizat şi a prins nu mai puţin de 17 meciuri, dar nu a ieşit în evidenţă decât prin două pase decisive, nereuşind să găsească drumul spre gol.

Cotat la 250.000 de euro, Ivanovski a semnat cu Petrolul în iulie, din postura de jucător liber de contract după plecarea de la Dinamo (patru goluri în 27 de meciuri jucate în Şoseaua Ştefan cel Mare), dar a pierdut locul de titular odată cu transferul lui christian Irobiso.

În afara lui Irobiso şi a lui Măzărache, Nae Constantin îl poate folosi pe Gicu Grozav pe poziţia de atacant central. Cel mai probabil, "lupii" vor încerca să mai aducă un nouar în următoarea perioadă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt