Ultima oră
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren

Probleme mari pentru Andrei Borza! Ultimele informaţii despre situaţia fundaşului după escapada din weekend

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21505944/1/bora.jpg

Apar tot mai multe informaţii legate de Andre Borza. Fundaşul Rapidului a fugit de la echipă, împreună cu Alexandru Albu, după înfrângerea suferită contra Poli Iaşi şi au petrecut într-un club de fiţe.

Cei doi au fost scoşi din lot pentru partida cu UTA Arad, dar această nu este singura veste proastă primită de Borza.

Tânărul jucător era văzut drept un candidat puternic la un loc în lotul pentru EURO, dar după această escapadă lucrurile s-au schimbat.

Se pare că Edi Iordănescu a început să se intereseze de fundaş şi a aflat că aceasta nu este prima abatere, iar şansele ca Borza să mai participe la Europeanul din vară sunt infime!

”Ştiu clar că Edi Iordănescu s-a interesat de tot ce s-a întâmplat cu acest scandal, cu prezenţa în club a celor doi, în principal a lui Borza, pentru că e pe lista scurtă de fundaşi stânga a echipei naţionale.

Tot ce a aflat Edi Iordănescu diminuează la minim şansele lui Borza de a merge la Euro, vă spun foarte clar. Pentru că din informaţiile celor din FRF, care au adunat mai multe lucruri despre Borza, nu e prima dată când Borza are acest derapaj. Inclusiv la U21 a avut nişte probleme, nu cu plecare în club, dar cu viaţa asta extrasportivă.

Deci a avut probleme inclusiv la U21 cu indisciplina şi acest scandal de la Iaşi se pare că i-a cam semnat sentinţa. Îi place viaţa omului”, a dezvăluit Cristi Coste, conform Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele