Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Probleme pentru un fotbalist de naţională! Echipa sa are trei cazuri de COVID-19

Stranieri Publicat pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19570243/1/rps8056.jpg

Clubul Sassuolo a anunţat, vineri, în urma celor mai recente teste pentru coronavirus făcute s-au descoperit trei noi cazuri de Covid-19. Cei infectaţi sunt un jucător şi doi membri ai stafului. Cei trei sunt asimptomatici şi în izolare la domiciliu.

La Sassuolo este legitimat Vlad Chiricheş. Clubul Sassuolo a mai raportat anterior nouă cazuri de coronavirus în echipă.

Tot vineri, conferinţa de presă a tehnicianului echipei Atalanta, Gian Piero Gasperini, a fost anulată, după ce un membru al stafului său a fost testat pozitiv cu coronavirus.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele