Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

Probleme şi pentru PSG: Marquinhos, OUT pentru returul cu Bayern

Champions League Publicat pe 12 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20112896/1/mar-jog.jpg


Brazilianul Marquinhos (26 de ani), căpitanul celor de la Paris Saint-Germain, va rata manşa retur a sferturilor de finală contra lui Bayern Munchen, programată marţi, de la ora 22:00, live pe Look Sport+.
 
Accidentat încă din timpul partidei tur (3-2 pentru PSG la Munchen), în care a marcat golul de 2-0, sud-americanul a rămas în afara lotului pentru meciul retur din cauza unei probleme la inghinali. De altfel, el nu fusese inclus pe lista fotbaliştilor pe care Pochettino i-a folosit în campionat, în victoria cu 4-1 contra celor de la Strasbourg.
 
La fel ca în duelul de la Munchen, locul lui Marquinhos va fi luat de Danilo Pereira.
 
Pe lângă Marquinhos, Pochettino nu se va putea baza nici pe Mauro Icardi şi Kurzawa, ambii accidentaţi.
 
PSG - Bayern începe de la 3-2 în tur pentru francezi şi se joacă marţi, de la ora 22:00, live pe Look Sport+, într-un meci în care bavarezii nu-l vor avea la dispoziţie pe golgheterul Robert Lewandowski.
mail-share icon Email
viewscnt