Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Procesul dintre Manchester City şi Premier League se preconizează că va dura cel puţin doi ani

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 10 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21013392/1/city.jpg

Premier League a anunţat că a desemnat o comisie independentă care să facă lumină asupra presupusei încălcări de către Manchester City a regulilor sale financiare între 2009 şi 2018.

Conducătorii de la City sunt acuzaţi în special că nu au furnizat „cu bună-credinţă” „informaţii financiare exacte care să ofere o imagine fidelă a situaţiei financiare a clubului”.

Al doilea set de infracţiuni enumerate, referitoare la sezoanele 2009-10 până în 2012-13, se referă la o presupusă încălcare a regulilor „care impune unui club membru să includă detalii complete despre remuneraţia managerului”. Între decembrie 2009 şi mai 2013, managerul clubului a fost actualul selecţioner al Italiei, Roberto Mancini.

Premier League acuză şi City pentru încălcarea regulilor care impun cluburilor să respecte regulile UEFA Financial Fair Play (FFP).

Situaţia dintre cele două părţi nu se va tranşa prea curând. Cei de la The Times scriu că procesul va dura între 2 şi 4 ani, aşadar, în aceste momente suntem departe de un verdict.

Manchester City nu va fi afectată în acest sezon de vreo sancţiune, deoarece am mai rămas doar 3 luni şi jumătate până la final.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele