Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Procesul lui Benjamin Mendy: Procurorul îl numeşte pe francez "violator în serie"

Manchester City Publicat pe 18 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20923911/1/benjamin-mendy1.jpg

Fotbalistul francez Benjamin Mendy, acuzat de şapte violuri, a fost numit „violator în serie” de către procuror, joi, în timpul procesului său din Chester, în nordul Angliei, relatează AFP.

Fundaşul francez în vârstă de 28 de ani, suspendat de mai bine de un an de Manchester City, este judecat de la începutul lunii august, fiind acuzat de şapte violuri, tentativă de viol şi agresiune sexuală.

Faptele ar fi avut loc între octombrie 2018 şi august 2021, la domiciliul său din Prestbury, Cheshire. El riscă închisoare pe viaţă.

Primele luni ale acestui proces au fost dedicate acuzării, care l-a prezentat pe Benjamin Mendy drept un „prădător” care a abuzat de victime „vulnerabile, îngrozite şi izolate”.

La începutul lunii noiembrie, acuzatul a negat că ar fi fost „un pericol pentru femei”. A spus că a făcut doar sex consimţit. Joi a fost rândul procurorului Timothy Kray să vorbească. Fotbalistul, a spus el, a atras tinerele la petrecerile sale în situaţii „toxice şi periculoase”.

El a vorbit despre „un casting al tinerelor care era în continuă schimbare” înainte de a-l numi pe Benjamin Mendy „violator în serie”, „prădător”, în această perioadă în care a cunoscut gloria cu clubul său.

„Fama este o acoperire foarte bună pentru a ascunde partea întunecată a vieţii cuiva”, a continuat procurorul Kray.

Câştigător al Cupei Mondiale 2018 cu echipa Franţei, Benjamin Mendy a petrecut mai bine de patru luni, din august 2021 până în ianuarie 2022, în arest preventiv. Eliberat la începutul lunii ianuarie, el a fost plasat sub supraveghere judiciară.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele