Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Procurorii ruşi cer o pedeapsă de nouă ani şi jumătate de închisoare pentru Brittney Griner

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 4 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20804150/1/griner.jpg

Parchetul rus a cerut, joi, o pedeapsă de nouă ani şi jumătate de închisoare pentru baschetbalista americană Brittney Griner, încarcerată în Rusia din 17 februarie, pentru trafic de canabis, relatează AFP.

Cazul este judecat la tribunalul din Khimki în contextul tensiunilor dintre Moscova şi Washington.

“Cer ca Griner să fie găsită vinovată şi condamnată la nouă ani şi jumătate de închisoare într-o colonie penitenciară în regim clasic”, a spus procurorul Nikolai Vlassenko, el cerând şi o amendă de 16.000 de euro pentru sportivă.

Pedeapsa cerută de parchet este aproape de cea maximă pentru astfel de cazuri, 10 ani de închisoare.

Arestată în februarie după ce în bagajele sale s-a găsit lichid de vaping pe bază de canabis, la sosirea la Moscova, Brittney Griner, în vârstă de 31 de ani, este considera una dintre cele mai bune baschetbaliste din lume.

Dubla campioană mondială a pledat vinovat, ea precizând însă că a dus substanţa în Rusia din neatenţie şi respingând acuzaţiile de trafic de droguri.

Joi, procurorul a subliniat faptul că sportiva a încercat să ascundă de vameşi lichidul pe bază de canabis.

În plin conflict în Ucraina, procesul lui Griner a căpătat o dimensiune geopolitică, existând discuţii între Moscova şi Washington cu privire la un eventual schimb de prizonieri în care ar putea fi implicată şi baschetbalista.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele