Ultima oră
Chiricheş s-a decis! Când va decide dacă revine sau nu lui FCSB Chiricheş s-a decis! Când va decide dacă revine sau nu lui FCSB
Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham
VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea” VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea”
Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua
Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros
Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv” Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv”

Profesionalismul lui Marian Copilu i-a şocat pe oficialii Petrolului! Ce a făcut la o zi după ce a fost numit preşedinte

Petrolul Ploiești Publicat pe 24 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21073755/1/cop.jpg

Marian Copilu este un conducător de club care s-a făcut remarcat prin seriozitate, aspect pe care l-a ”câştigat” în perioadele petrecute la CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Acum e preşedinte la Petrolul, de câteva zile, iar prima decizie după venirea în club i-a surprins pe toţi.

Astfel, Marian Copilu a decis, la numai o zi după ce numirea lui a fost oficializată, să achite salariile restante pentru lunile decembrie şi ianuarie, conform Fanatik, gest la care nu se aştepta nimeni. În plus, e vorba de sume importante de bani în esenţă, de 500.000 de euro!

6 martie este o dată pe care noi petroliştii o aşteptăm cu mare înfrigurare. Un domn Copilu (n.r. – Marian Copilu) va da un răspuns referitor la implicarea lui şi a altor două societăţi în preluarea Petrolului.

S-a discutat la nivel de conducere de preluarea clubului, iar pe 6 martie se aşteaptă un răspuns. Ar fi singura şansă ca din punct de vedere economic Petrolul să reziste.

Pentru că vine data de 15 martie, se depun dosarele pentru licenţierea de anul viitor, 30 aprilie este deadline-ul şi, din informaţiile mele, datoriile sunt foarte mari şi nu există sursa financiară…”, a spus Vivi Răchită, care a dezvăluit că datoriile totale al Petrolului sunt de 2.5 milioane de euro, iar suma care trebuie plătită imediat este de 500.000 de euro:

Datorii ar fi în jur de 2,5 milioane de euro, dar partea urgentă este de 500.000 de euro până se verifică dosarele de licenţiere, ca să se obţină licenţa. Dacă nu vor fi aceşti 500.000 de euro există pericolul ca Petrolul să nu-şi ia licenţa”.

Marian Copilu a venit într-un moment foarte greu la Petrolul 

Oricum, Petrolul o duce rău din punct de vedere financiar şi avea nevoie neapărată de oameni care să aducă bani în club, să scape de datoriile pe care le-a acumulat până acum, de 2.5 milioane de euro. Astfel, una dintre persoanele care a venit la Petrolul este Marian Copilu, nimeni altul decât fostul conducător de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Marian Copilu a dorit să vină la Petrolul cu câţiva investitori, iar în acest sens chiar a fost comandat un audit în primă fază. ”Situaţia trebuie să fie clară. Firma cu care vrea Copilu să sosească la Ploieşti, cu avocaţi cu tot, a cerut să vadă care este situaţia reală a datoriilor.

Normal. S-au pus toate actele la dispoziţie pentru audit”, a spus un oficial din cadrul clubului, înainte de venirea lui Copilu.

 

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri