Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei

Programul 8-imilor Europa League a fost atabilit! Cu cine vor juca Man. United, Arsenal sau Juventus

Europa League Publicat pe 24 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21030640/1/man-united-1.jpg

Europa League şi-a stabilit meciurile din 8-imi! Vineri a avut loc tragerea la sorţi, la Nyon, iar ultimele echipe rămase în competiţie au fost împerecheate. Printre cluburile aflate în urne s-au numărat şi Manchester United, Arsenal, Juventus, AS Roma sau Sevilla, care pot fi văzute în direct pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro în duelurile din campionat.

Astfel, cele mai interesante duble vor fi cele dintre Sporting Lisabona şi Arsenal, Manchester United şi Betis, AS Roma şi Real Sociedad. În altă ordine de idei, Sevilla va întâlni Fenerbahce, iar Juventus va da piept cu nemţii de la Freiburg.

Programul complet al 8-imilor Europa League:

  • Union Berlin - Union Saint-Gilloise
  • FC Sevilla - Fenerbahce
  • Juventus Torino - Freiburg
  • Bayer Leverkusen - Ferencvaros
  • Sporting Lisabona - Arsenal Londra
  • Manchester United - Betis Sevilla
  • AS Roma - Real Sociedad
  • Şahtior Doneţk - Feyenoord

Meciurile se vor disputa la 9 şi 16 martie, în dublă manşă, tur-retur.

250 de refugiaţi ucraineni, invitaţi la meciul Rennes – Şahtior

Clubul Rennes a invitat 250 de refugiaţi ucraineni la meciul cu Şahtior Doneţk, de joi. 

La fel ca la partida din octombrie cu Dinamo Kiev, refugiaţi ucraineni vor fi primiţi pe Roazhon Park joi seară, la play-off-ul dintre Rennes şi Şahtior Doneţk”, se arăta pe site-ul clubului francez înainte de retur.

Potrivit RMC Sport, partenerii clubului Rennes au strâns 100.000 de euro pentru finanţareaa cumpărării unei ambulanţe care va fi prezentată joi delegaţiei clubului Şahtior.

În plus, la stadion va avea loc un dineu în scopul strângerii de fonduri pentru Ucraina.

Antrenorul lui Şahtior, mândru după ce a eliminat Rennes: ”Calificarea, pentru Ucraina”

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Igor Jovicevic, a dedicat Ucrainei calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, obţinută joi seară, după confruntarea cu Rennes.

Era foarte important. Acest meci a fost pentru tine, Ucraina, a fost pentru ţara noastră, pentru Ucraina”, a spus tehnicianul croat care a activat mulţi ani în Ucraina, atât ca jucător cât şi ca antrenor.

Nu am cuvinte în acest moment. Aproape că am murit pe teren. Aceasta este o răsplată pentru munca noastră. Respect jucătorilor mei, sunt mândru de ei”, a adăugat Jovicevic.

Şahtior Doneţk are cantonamentul la Lviv şi joacă meciurile din cupele europpene la Varşovia, ceea ce înseamnă că jucătorii şi staful îşi pot vedea familiile datorită calificării pe care au obţinut-o joi, familiile fiind – în cazul multora – în Polonia.

Aceste optimi de finală ne dau ocazia să revedem familiile. Ne dau putere. Personal, dacă am fi fost eliminaţi, nu mi-aş fi văzut familia până în luna iunie. Este o situaţie foarte dificilă, să trăim în ritmul bombardamentelor, al sirenelor. Trebuie să ne gândim la tactică, dar înainte de orice vrem să ne trezim dimineaţa în viaţă”, a afirmat antrenorul.

Şahtior Doneţk s-a calificat în otimile de finală ale Ligii Europa, învingând la lovituri de departajare echipa Rennes, joi seară, în deplasare, scor 5-4 (a fost 1-2 după prelungiri). În tur, scorul a fost 2-1 pentru Şahtior.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele