Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Promisiunea lui Andrei Ivan înaintea meciului cu CFR Cluj: ”Vom da totul!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 8 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20667966/1/fb-universitatea-craiova-4.jpg

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Andrei Ivan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi vor da totul la meciul cu CFR Cluj, din play-off-ul Ligii 1.

“Va fi un meci foarte greu pentru noi. Trebuie să intrăm duminică seară pe teren şi să luăm cele trei puncte. Ne simţim foarte bine, ne antrenăm din greu şi vom da totul duminică seară. Îi aşteptăm pe toţi suporterii la stadion să ne susţină”, a spus Ivan.

Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj se va disputa, duminică, de la ora 20.30, în etapa a patra a play-off-ului Ligii 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri