Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Propunerea fostului jucător al Stelei. ”Vreau să fac o petiţie să desfiinţăm Şcoala de Antrenori!”. Ce spune de situaţia lui Mihai Pintilii

FCSB Publicat pe 14 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21056902/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

Lipsa Licenţei Pro este în continuare o problemă pentru Mihai Pintilii şi implicit pentru FCSB, tehnicianul fiind suspendat din acestă cauză. 

Este deja bine-cunoscută implicarea lui Gigi Becali în planul tactic al ”roş-albaştrilor”, iar lui Valeriu Răchită i se pare inacceptabilă situaţia de la FCSB. Fostul fundaş al echipei bucureştene e de părere că Şcoala de Antrenori nu mai are sens, dacă tehnicienii nu pot lua decizii.

”Te duci la antrenament, faci ciclul săptămânal, sâmbătă vrei să faci şi tu o echipă, faze fixe, o aşezare pentru meciul de duminică, şi îţi vine echipa pe hârtie. Alta decât cea pe care o vedeai tu. Şi în timpul meciului aştepţi să-ţi vină pe tabletă schimbările. De ce te mai duci la licenţă dacă îţi face altcineva echipa şi schimbările?

Sunt oripilat. Sper ca Şcoala de Antrenori… Vreau să fac o petiţie să desfiinţăm Şcoala de Antrenori! Pentru ce te mai duci la Şcoala de Antrenori dacă te duci undeva unde îţi face unul echipa, schimbările şi programul? Valoarea fotbalului românesc nu a scăzut şi din această cauza?”, a spus Valeriu Răchită, citat de Fanatik.

Răchită a declarat că nu ar accepta sub nicio formă să o antreneze pe FCSB, ştiind implicarea pe care o are patronul ”roş-albaştrilor” la echipă.

”Eu am declarat că mai bine îmi iau o sapă şi mă duc la grădinărit decât să fiu antrenor la FCSB. Ce să fac, să fiu Lăbuş?”, a declarat Valeriu Răchită.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele