Ultima oră
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open

Propunerile cărora Mircea Lucescu nu le poate spune ”nu”. AC Milan şi Bologna, propuneri clare

Stranieri Publicat pe 21 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19624553/1/mircea-lucescu-kiev-sursa-pe-poza-1.jpg

Vladyslav Supryaga (20 de ani) poate aduce bani buni echipei Dinamo Kiev, dat fiind faptul că e dorit de câteva echipe importante din Italia, care pot pune pe masă sume importante. Potrivit presei din Ucraina, atacantul e dorit de AC Milan şi Bologna.

Tânărul a arătat foarte bine până acum, mai ales că numai în acest sezon a marcat de trei ori şi a oferit cinci pase decisive în 14 meciuri. Vladyslav Supryaga a fost adus la Dinamo Kiev în august 2018, pentru 6.5 milioane de euro, de la SK Dnipro-1.

Marele Rivaldo, laude pentru mareele Lucescu

Mircea Lucescu continuă să antreneze la cel mai înalt nivel chiar dacă în această vară a împlinit 75 de ani, iar tehicianul român este lăudat de brazilianul Rivaldo care a remarcat prestaţia avută de Dinamo Kiev în meciul cu Barcelona, pierdut la limită de ucraineni, scor 1-2.

Rivaldo spune că Il Luce a dovedit că în cazul său vârsta de "doar un număr" şi că românul arată prin experienţa de la Kiev că mai are multe de oferit fotbalului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele