Ultima oră
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

PSG - Angers 6-1. Finalista UEFA Champions League face spectacol şi urcă pe locul 2 în Ligue 1

Ligue 1 Publicat pe 2 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19501245/1/neymar-psg.jpg

PSG s-a impus fără emoţii în această seară, pe teren propriu, 6-1 cu Angers, într-un meci din etapa a şasea din Ligue 1. 

Parisul a deschis scorul rapid, încă din minutul 7, când Alessandro Florenzi a interceptat o minge respinsă de fundaşii oaspeţilor şi a reluat spectaculos în poartă, din interiorul careului. A fost primul gol marcat de fundaşul adus în această vară de la Roma, după doar patru meciuri jucate sub culorile echipei din cartierul parizian Saint-Germain.
 
După 20 de minute a fost rândul magicienilor Mbappe şi Neymar să iasă la rampă, cu atacantul francez în postura de servant şi cu brazilianul la finalizare. Şi tot starul sud-american a înscris în minutul 48, pentru ca Traore să reducă din handicap în minutul 52. 
 
A fost un simplu foc de paie, pentru că finalista UEFA Champions League a revenit în atac, iar Draxler (minutul 57) şi senegalezul Gueye (71) şi-au trecut la rândul lor numele pe lista marcatorilor. În sfârşit, cu 6 minute înainte de final, Mbappe a strălucit din nou şi a stabilit scorul final, 6-1.
 
După acest succes, PSG acumulează 12 puncte şi urcă pe poziţia a doua, la un singur punct în spatele liderului Rennes, în timp ce Angers rămâne cu 9 puncte pe locul 8.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele