Ultima oră
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!
VIDEO | De necrezut! Vedetele de la Inter au încins o horă pe o melodie românească VIDEO | De necrezut! Vedetele de la Inter au încins o horă pe o melodie românească

PSG demarează operaţiunea Antonio Rudiger. Parizienii vor să-l atragă cu un salariu de 6 milioane de euro pe an

Chelsea Publicat pe 10 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20545113/1/rudiger1.jpg

Antonio Rudiger (28 de ani) este unul dintre fotbaliştii de top aflaţi în ultimele şase luni de contract, motiv pentru care are dreptul să negocieze cu oricine. Chelsea nu a putut să îi prelungească înţelegerea până acum, iar PSG încearcă să profite şi să îl ia pe fundaşul neamţ.

Parizienii au mers departe cu discuţiile interne, stabilind şi salariul pe care vor să îl ofere lui Rudiger. Vor să îl convingă să semneze pentru un salariu de 6 milioane de euro pe an, dar au concurenţă serioasă.

Potrivit mai multor informaţii apărute în presa internaţională, şi Real Madrid vrea să îl transfere pe Antonio Rudiger, astfel că se va da o luptă grea între cele două formaţii, din Franţa şi Spania.

Rudiger ar înclina să plece de la Chelsea, după cinci ani. A venit în vara lui 2017, de la AS Roma, pentru 35 de milioane de euro, şi doreşte altă aventură. Până acum, fundaşul a jucat 176 de meciuri pentru londonezi, a marcat de 9 ori şi a oferit 7 pase decisive.

În acest interval a câştigat şi singurele sale trofee la nivel de echipă de club, Liga Campionilor, Europa League şi Supercupa Europei.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele