Ultima oră
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită

PSG i-a spus "nu" lui Mbappe. Starul parizienilor, interzis la JO 2020! Anunţul făcut de L'Equipe

PSG Publicat pe 4 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19290778/1/mbappe.jpg

Cotidianul francez L'Equipe a anunţat că PSG a decis să nu-i permită lui Kylian Mbappe să participe cu naţionala olimpică la JO 2020.

Starul lui PSG fusese preselecţionat pentru turneul de fotbal din Tokyo, unde va evolua şi naţionala României, iar atacantul se arătase dispus să joace la JO. Totuşi, campioana Franţei nu este de acord, în condiţiile în care Mbappe va juca şi la EURO 2020 în această vară.

O participare la JO 2020 ar fi însemnat ca vârful să nu aibă vacanţă, dar şi să rateze perioada de pregătire din vară. Astfel, PSG a înştiinţat astăzi Federaţia Franceză de Fotbal că Mbappe nu va fi "disponibil" pentru JO 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele