Ultima oră
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid

PSG nu se opreşte! L-a cedat pe Sarabia, dar a transferat un tânăr fundaş portughez

PSG Publicat de Daian Cutu pe 1 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20379633/1/sar.jpg

PSG a obţinut, marţi, transferul fundaşului lateral stânga Nuno Mendes, în vârstă de 19 ani, de la Sporting Lisabona, informează lequipe.fr.

Tranzacţia s-a făcut sub formă de împrumut pe un an, parzienii având opţiunea de a-l cumpăra defintiv pe jucător, vara viitoare, cu 40 de milioane de euro.

În sens invers, de la PSG la Sporting, va merge mijlocaşul ofensiv Pablo Sarabia, 29 de ani, tot sub formă de împrumut.

Sarabia, nouă selecţii în naţionala Spaniei, a mai jucat la Real Madrid, Getafe şi FC Sevilla, înainte de a ajunge pe Parc des Princes, în iulie 2019.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele