adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

PSG s-a antrenat în faţa unei asistenţe impresionante la Doha

PSG Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20987850/1/psg.jpg

Echipa Paris Saint-Germain s-a antrenat pe un stadion din Doha, miercuri, în faţa a 27.000 de spectatori.

Formaţia franceză a efectuat şedinţa de pregătire pe Stadionul Khalifa, unde în urmă cu puţin mai mult de o lună se disputa finala mică a Cupei Mondiale, Maroc – Croaţia, scor 1-2.

Fanii care au dorit să asiste la antrenament au plătit aproximativ câte 5 euro.

Cel mai aplaudat de zecile de mii de spectatori a fost Lionel Messi.

În Arabia Saudită, la Riad, Paris Saint-Germain va întâlni o selecţionată formată din jucători ai echipelor Al-Hilal şi Al-Nassr, în frunte cu Cristiano Ronaldo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele