adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

PSG şi-a fixat prima ţintă pentru vară, Bernardo Silva. UPDATE: E dispusă să plătească 90 de milioane de euro

PSG Publicat pe duminică, 19:39
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21051580/1/profimedia-0760305414.jpg

Eliminarea grupării PSG pentru al doilea sezon consecutiv din faza optimilor Champions League, după scorul general de 3-0 cu Bayern Munchen, a creat dezamăgire pentru conducerea parizienilor, care ia în calcul să facă un transfer impresionant în perioada de mercato din vară.

Jurnaliştii francezi de la L'Equipe notează că Bernardo Silva (28 de ani), unul dintre titularii lui Pep Guardiola la Manchester City, este dorit de directorul sportiv al ”roş-albaştrilor” Franţei, Luis Campos.

UPDATE: Ultimele informaţii din presa internaţională fac trimitere la faptul că ”cetăţenii” cer 90 de milioane de euro, dar PSG nu se repliază ci este în continuare interesată de aducerea unui fotbalist cu experienţa lui Silva. Înţelegerea dintre cele două cluburi putea să se producă încă din vara trecută, doar că parizienii nu au putut să ofere mai mult de 70 de milioane de euro.


Informaţiile iniţiale 

PSG va trebui să vină cu o ofertă consistentă pentru a realiza un astfel de transfer, în condiţiile în care Silva este piesă de bază în angrenajul lui Guardiola. Mijlocaşul ofensiv portughez este cotat de Transfermarkt la 80 de milioane de euro şi a fost adus în tabăra ”cetăţenilor” pentru 50 de milioane de euro de la AS Monaco în 2017.

De atunci, Bernardo Silva a jucat pentru Manchester City în 288 de meciuri oficiale, în care a marcat de 52 de ori şi a furnizat 56 de pase de gol. El a mai evoluat pentru Benfica, echipă unde şi-a făcut junioratul.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele