Ultima oră
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj
Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1! Benzar deschide scorul! VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1! Benzar deschide scorul!
Carlos Alcaraz s-a retras de la turneul Masters 1000 care se va disputa la Roma Carlos Alcaraz s-a retras de la turneul Masters 1000 care se va disputa la Roma
Gestul făcut de Paul Iacob în Vinerea Mare, pentru fanul cu care a avut un conflict la meciul cu Universitatea Craiova Gestul făcut de Paul Iacob în Vinerea Mare, pentru fanul cu care a avut un conflict la meciul cu Universitatea Craiova
Adrian Ursea, şanse mari să preia o echipă din Superliga Adrian Ursea, şanse mari să preia o echipă din Superliga

PSG trece la treabă şi face primul transfer după ratarea titlului

PSG Publicat pe 24 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20217447/1/psg-1.jpg

PSG va bifa primul transfer după ce a ratat titlul în Ligue 1. Presa din Franţa a aflat mutarea pregătită de parizieni, achitarea clauzei de achiziţie definitivă a lui Danilo Pereira (29 de ani), care poate juca pe două poziţii, mijlocaş defensiv şi fundaş central.

Până acum, el a fost împrumutat de la FC Porto, însă PSG a fost mulţumit de prestaţia lui şi va achita clauza de transfer de 16 milioane de euro. Astfel, începând cu această vară, africanul va face trecerea la PSG. Randamentul său a fost unul bun. A fost trimis pe teren în 41 de partide, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă.

Anterior, Pereira a mai jucat pe la echipe ca Parma, Roda JC sau Maritimo. Actuala cotă de piaţă a sa se ridică la 24 de milioane de euro.

E a doua mutare pe care o face PSG, în ceea ce priveşte sezonul următor. A mai anunţat prelungirea cu trei sezoane a contractului lui Julian Draxler. Noul acord este valabil până la 30 iunie 2024.

Este o mare mândrie pentru mine. Iubesc acest club şi oraşul Paris. Este o bucurie să joc alături de fotbalişti foarte mari, pentru o astfel de echipă. Sunt foarte fericit că mi-am prelungit contractul. Sper că vom câştiga în continuare multe trofee în următoarele trei sezoane. Vom da totul pentru a obţine trofee, aşa cum o facem la fiecare meci”, a declarat Julian Draxler.

Draxler este legitimat la PSG din ianuarie 2017.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele