Ultima oră
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!

Puljic a prins încredere după ce Dinamo a ajuns la 4 victorii la rând: ”Este perfect!”

Dinamo Publicat pe 8 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20170891/1/rps2042.jpg

Dinamo s-a trezit la viaţă şi a ajuns la patru victorii consecutive în play-out-ul din Casa Liga 1. Acum, chiar poate spera la salvarea de la retrogradare, iar ultimul succes a venit sâmbătă, în 2-0 cu Hermannstadt. Ante Puljic, liderul ”câinilor”, a remarcat momentele bune prin care trece echipa, eliberată parcă după ce a înregistrat prima victorie, după o secetă de zeci de confruntări în care nu a cunoscut gustul succesului.

Puljic a prins încredere şi a afirmat că Dinamo nu va retrograda, ţinând cont de evoluţiile, rezultatele şi jocul din ultimele etape. ”Este perfect! După 12, 13 meciuri fără victorie, după o perioadă dificilă, era foarte greu să ne aşteptăm să câştigăm patru meciuri la rând, dar am reuşit şi acum am realizat câteva lucruri mai bune pentru noi.

Mai avem două meciuri, cu o victorie vom rămâne în prima ligă.  Vrem să dăm tot ce avem mai bun, să jucăm bine în ultimele două meciuri şi dacă se poate să obţinem două victorii. Echipa şi-a schimbat atitudinea, suntem mai compacţi pe teren, alergăm mai mult şi cred că asta a făcut diferenţa în echipa noastră. Muncim mai mult acum şi avem şi rezultate.

Cred că echipa aceasta, echipa noastră, Dinamo, nu este o echipă de retrogradare şi cred că toată lumea ştie asta”, a spus Ante Puljic.

Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a 7-a a play-out-ului din Casa Liga 1. Pentru dinamovişti este a patra victorie consecutivă. Golurile au fost marcate de Paul Anton, în minutele 34 şi 90+3, ambele reuşite fiind din penalti.

Primul penalti a fost acordat pentru un fault al lui Stoica la Mihaiu, fază în urma căreia Stoica a fost eliminat. Al doilea penalti a fost acordat pentru un fault al lui Belu la Fabbrini.

Înainte de startul jocului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Patrick Ekeng.

Echipele utilizate:

  • Dinamo: Eşanu - Bejan, Pulic, Albentosa - Sorescu, Gol, Achim, Anton, Filip – Mihaiu (Fabbrini ’58), Nemec (Blejdea ’68, Morsay ‘90+1).
  • Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache (Alhassan ’84), Viera, Stoica, Opruţ – Vodă (Belu ’28), Addae (Mayoral ’64), Pires, Petrescu – Aosman (Măţel ’46) – Aralica (Yazalde ’46).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele