Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

Radja Nainggolan a fost arestat pentru că a condus fără permis valabil

Staruri din fotbal Publicat pe 13 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20887049/1/interit.jpg

Poliţia din Anvers l-a arestat, miercuri, pe fotbalistul echipei Antwerp, Radja Nainggolan, pentru că a condus fără perrmis valabil, informează La Libre.

După ce a fost interogat, Nainggolan a fost lăsat să plece. Maşina sa a fost reţinută de poliţie.

Poliţia din Anvers a făcut în ultima perioadă controale cu privire la respectarea interdicţiilor de a conduce de către şoferii cu permisul suspendat. În cazul lui Nainggolan, interdicţia tocmai ce expirase.

“Însă persoana în cauză încă nu a dat examenele de reintegrare necesare pentru a-şi recupera permisul de conducere”, a precizat Wouter Bruyns, purtător de cuvânt al poliţiei.
 
Nainggolan este legitimat din august 2021 la Antwerp. Anterior, el a jucat în Italia, la Piacenza, Cagliari, AS Roma şi Inter Milano.

 

mail-share icon Email
viewscnt