Ultima oră
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

Rădoi confirmă revenirile lui Vînă şi Nistor: "Vor fi în programul echipei"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 9 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20810857/1/mzymemm9mszoyxnoptllnmqwytqxyzy4zdewnza0ndvjmtdmztbhytuxmda4-thumb.jpg


Mirel Rădoi a confirmat revenirile lui Ionuţ Vînă şi Dan Nistor, marţi, în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat oficial ca antrenor al Universităţii Craiova.
 
Scoşi din lot de Laszlo Balint din cauza intensităţii reduse pe care au arătat-o la antrenamente, cei doi mijlocaşi centrali beneficiază de încrederea lui Mirel Rădoi. Noul antrenor vrea să evalueze fiecare jucător din lot înainte să ia decizii importante, iar Vînă şi Nistor se vor întoarce la antrenamentele echipei mari. Cel puţin până înaintea meciului de joi, cu Zoria Luhansk, din manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League. În plus, Nistor, care e un mijlocaş apreciat de Rădoi, ar putea începe chiar din primul minut.
 
Anunţul revenirii celor doi a venit chiar de la Rădoi:
 
"Vînă şi Nistor vor fi în programul echipei, vor reveni. Vreau să am toţi jucătorii la dispoziţie şi, în funcţie de antrenamente, vom decide. Dar da, se vor întoarce la antrenamente", a spus fostul selecţioner, marţi, într-o conferinţă de presă.

De ce i-a exclus Laszlo Balint din lot pe Vînă şi Nistor

”Nu vreau să insist foarte mult asupra acestui detaliu, dar consider că această decizie este una benefică pentru grup. V-am spus că pentru mine este foarte important ca jucătorii să aibă atitudinea corectă în primul rând faţă de meseria lor şi în al doilea rând faţă de grup şi de clubul care îi plăteşte.
 
Trebuie să subliniez această idee. Indiferent ce se întâmplă în momentul în care ieşim de pe teren, trebuie să avem tăria se ne uităm ochi în ochi”, a spus Laszlo Balint înainte de meciul cu Vllaznia.
mail-share icon Email
viewscnt