Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Rădoi i-a "semnat sentinţa" unui jucător: "Nu ai ce căuta la o echipă cu pretenţii. Simplu!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 30 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20935738/1/mire.jpg


Mirel Rădoi l-a luat la ţintă pe Ivan Martic (32 de ani) la finalul meciului Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova 1-1 şi a lăsat de înţeles că fundaşul dreapta croat are şanse mici să mai continue în Bănie din iarnă. Titularizat în meciul de la Ploieşti, apărătorul lateral a cerut schimbare în minutul 76, iar situaţia i-a provocat o adevărată criză de nervi antrenorului oltean.
 
Fostul selecţioner a mers la duelul cu Toni Petrea cu un lot decimat de absenţe, iar accidentarea lui Bancu l-a forţat pe Rădoi să-l titularizeze pe Ivan Martic, fotbalist revenit pe "Oblemenco" în această vară. În minutul 76, croatul a acuzat probleme fizice şi a cerut schimbare, Rădoi fiind nevoit să improvizeze prin trimiterea în teren a lui Alex Mateiu.
 
O situaţie care nu i-a convenit fostului căpitan din Ghencea şi pe care acesta a explicat-o la conferinţa de presă de după meci. Unde a transmis că e gata să renunţe la Martic, dar şi la alţi fotbalişti care nu sunt pregătiţi să se sacrifice în momente grele:
 
"Eram supărat, pentru că avem momente când jucătorii sunt nemulţumiţi că nu joacă. Sunt meciuri când trebuie să joace şi atunci spun: <<Păi nu mai putem!>>. 
 
Trebuie să înţeleagă faptul că, atunci când eşti nemulţumit, trebuie să joci 90 de minute. Când ai nemulţumirile astea, trebuie să te antrenezi mai mult, să mă impresionezi şi să mă pot baza pe tine. În momentul în care eşti nemulţumit că nu joci, apoi ai momentele astea, înseamnă că nu ai ce căuta la o echipă cu pretenţii, simplu!
 
Până în iarnă avem timp, atunci vom vedea cine rămâne. Lucrurile nu pot continua aşa! Nu accept să termin pe orice loc, nici clubul nu va accepta. Nu ai voie!", a declarat Rădoi.
 
11 meciuri a adunat Martic în acest sezon pentru Universitatea Craiova, clubul oltean preferându-l pe croat ca variantă de backup în flancul drept al apărării şi alegând să-l împrumute la Universitatea Cluj pe Ştefan Vlădoiu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri