adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Rădoi l-a refuzat pe Iftime! Anunţul patronului lui FC Botoşani despre noul antrenor

FC Botoșani Publicat pe 7 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20732975/1/iftime.jpg


Valeriu Iftime a încercat, prin intermediari, să-i propună lui Mirel Rădoi postul de antrenor al lui FC Botoşani, dar fostul selecţioner nici nu vrea să audă. Rămas fără Marius Croitoru, omul de afaceri din Moldova e aproape să-i găsească un înlocuitor cu licenţa PRO.
 
Rădoi a fost marele vis al lui Iftime, care-l apreciază enorm, însă planurile fostului căpitan din Ghencea nu includ un mandat la FC Botoşani:
 
"Mirel Rădoi aş vrea să fie antrenor la Botoşani, dar el e un tehnician care vrea performanţă şi nu vrea să vină. Nu am vorbit cu el, am avut doar un schimb de informaţii", a declarat Iftime, pentru Digi Sport.
 
Odată varianta Rădoi căzută, Iftime s-a orientat spre alţi antrenori români, iar negocierile cu unul dintre ei, secund şi posesor de licenţa PRO, sunt foarte avansate:
 
"În momentul acesta am două variante, chiar trei. Sunt antrenori români. Noul antrenor are licenţă PRO este unul dintre cei mai citiţi antrenori din România. E la un club, dar nu e antrenor principal. E tobă de fotbal. Cât ştiu eu şi cât m-am informat, eu aşa ştiu. Eu am şi fler, eu analizez toate lucrurile la un om cu care vreau să colaborez.
 
Eram aproape convins că avem antrenor, dar am mai dat telefoane şi voi lua o decizie mâine. În acest moment am aceste nume, dar nu pot să le spun. Mâine, însă, voi anunţa noul antrenor", a mai anunţat patronul lui FC Botoşani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele