adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Rădoi, sincer când a fost întrebat despre posibilitatea de a prelua Craiova: "Sunt deschis. Poate va ieşi, nu?"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 13 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20738614/1/ad04mzbkmmm5ywyzyjk0yze5ytqzodm5yza4zgu1zdhmnw-thumb.jpg


Mirel Rădoi (41 de ani) şi-a arătat disponibilitatea de a semna, în sfârşit, cu Universitatea Craiova şi a explicat motivul pentru care a declinat oferta lui Valeriu Iftime de a prelua FC Botoşani.
 
Prezent la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, pe Cluj Arena, fostul selecţioner a dezvăluit că Mihai Rotaru încearcă de foarte multă vreme să-l atragă în proiectul de la Universitatea Craiova, pe diferite funcţii, dar că lucrurile nu s-au legat în trecut. Ce ar putea fi diferit acum? Liber de contract şi cu mari aspiraţii în fotbalul românesc după eşecul de la naţională, Rădoi e gata să facă pasul spre banca tehnică a oltenilor dacă Mihai Rotaru va reuşi să-i îndeplinească anumite condiţii legate de lot şi modul în care e condus clubul:
 
"Nu ştiam (n.red - despre demiterea lui Reghecampf) şi nici nu aş fi vrut să discut de o echipă atât timp cât are antrenor. Sunt "prezent" la această echipă în ultimii 3-4 ani. Până la urmă, poate va ieşi, nu?. Deocamdată nu ştiu. Dacă un club îmi poate îndeplini condiţiile, sigur, sunt deschis la orice propunere. Au fost anumite discuţii acum mulţi ani. L-am refuzat pe domnul Rotaru de 4-5 ori, în diferite poziţii: de două ori ca antrenor, apoi ca director de Academie, director sportiv... dar acum nu", a spus Mirel Rădoi, la finalul evenimentului organizat de Adrian Mutu duminică seară.
 
În acelaşi timp, fostul căpitan din Ghencea a explicat şi de ce a ales să nu dea curs ofertei de la FC Botoşani, club care, prin Valeriu Iftime, l-a dorit insistent înaintea numirii lui Mihai Teja în locul lui Marius Croitoru:
 
"Eu văd lucrurile puţin diferit. Patronul trebuie să asigure stabilitatea financiară şi infrastructura echipei, nu neapărat să fie prezent la televizor. Cred că lucrurile nu ar decurge normal nici pentru mine, nici pentru club. Plus că are un antrenor care mi-e drag, mi-e prieten, pe Mihai (n.red - Mihai Teja)", a mai punctat Rădoi.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri