Ultima oră
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt

Radu Banciu face scut în jurul lui Istvan Kovacs: „Ar trebui să îl susţinem” | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21561821/1/435650638-897890402111384-6513001055257302906-n.png

PSG a învins-o pe Barcelona, scor 4-1, marţi seară.

În urma acestui succes, formaţia franceză s-a calificat în semifinalele Champions League, unde va da piept cu Borussia Dortmund.

Istvan Kovacs a fost unul dintre protagoniştii principali ai meciului din Spania. În minutul 29, la scorul de 1-0 pentru Barcelona, arbitrul român i-a acordat cartonaşul roşu lui Araujo. 

Kovacs a fost luat în colimator de Xavi, tehnicianul Barcelonei, care a fost şi el eliminat, în minutul 56. Nici presa din Spania nu l-a lăudat pe Istvan. Expertul pe arbitraj al celor de la Marca, Pavel Fernandez, a afirmat că arbitrul din Superligă nu ar fi fost delegat în Spania nici în liga a patra. 

Radu Banciu sare în apărarea lui Istvan Kovacs

Radu Banciu a analizat prestaţia lui Istvan Kovacs din semifinală în direct la Prima Sport şi este de părere că toate deciziile luate de arbitrul român au fost corecte.

„Remontada domnului Istvan pe care de data sigur că trebuie să îl susţinem, să îl apărăm, pentru că am tot văzut că apar discuţii. Omul sigur că a fost în trend-ul evoluţiilor sale de până acum.

Dar trebuie să recunoaştem că deciziile lui sunt corecte. Nu este niciuna dintre decizii pe care să o poţi considera greşită. De astfel, el la 7 în L equipe, care este o notă considerată bună, peste medie.” , a spus Radu Banciu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele